X-Baze 360 Case for iPhone 7 X-Baze 360 Case for iPhone 7 iPhone 7 -re tökéletesen illeszkedő, 360 fokos védelmet nyújtó X-BAZE prémium telefontok 5 féle színben.
6490 Ft

X-Baze 360 Case for iPhone 7

iPhone 7 -re tökéletesen illeszkedő, 360 fokos védelmet nyújtó X-BAZE prémium telefontok 5 féle színben.

FeketeSzürkePirosAranyRózsszín
Kiürítés

6490 Ft

Termékleírás

A “telefonos szakma” véleménye szerint az iPhone 7 széria legjobb ár / érték arányú iPhone készülék. Szereted a nagy teljesítményt, a stílust, csak a top kategóriával éred be… Telefonod védelmében is válaszd a legjobbat, vásárolj X-BAZE prémium 360 fokos védelmet nyújtó iPhone 7 telefontokot. Kompromisszummentes, kiváló minőségű és ár / érték arányban legyőzhetetlen megoldás az X-BAZE-től!

Védelemre tervezve

Az X-BAZE prémium telefontokok nem ismernek kompromisszumot, úgy alakítottuk ki őket, hogy több ponton is stabilan illeszkedjenek a telefonodhoz. Telefontokjaink nem fognak leesni a készülékedről és nem fogják megkarcolni sem! Az X-BAZE speciális anyaga csúszásmentes, kényelmes fogást biztosít, a kijelzővédő üvegfólia könnyen tisztítható, napsütésben is jó láthatóságot biztosít. Legyen telefonod biztonságban az X-BAZE-el!

Mobilod pajzsba bújtatva

Az X-BAZE prémium telefontokokkal egy 360 fokos pajzsot kapsz, ami teljesen körbe öleli telefonodat. Ezentúl nem kell attól félned, hogy egy óvatlan mozdulat miatt a földön landoló telefonod darabokra törik! Védd a mobilodat az X-BAZE prémium telefontokokkal!

Soha többé karcos kamera

Kijelződ védelmére nagy hangsúlyt fektetsz, de nem gondoskodsz a kamerák optikájának karcmentességéről? Válaszd az X-BAZE premium telefontokokat és az érzékeny lencsék is védettek lesznek mivel a kamerát körbeölelő műanyag gyűrű a kameránál 0,2mm-el magasabban helyezkedik el ezért nyugodtan csúztathatod akár az asztalon is kamerával lefele!  360 fokos védelem telefonodnak az X-BAZE tokokkal!

Ultra vékony kivitelezés

Az X-BAZE telefontokok 360 fokos védelmet nyújtanak telefonodnak, mivel nem csak a telefon házát, de a kijelzőjét is védi! Nem kell a netet bújnod a kétes eredetű és minőségű kijelzővédő fóliák után, válaszd az X-BAZE premium telefontokokat és egy termékkel biztonságossá tudod varázsolni a telefonodat!

9H kijelzővédő üveg

Az X-BAZE telefontokok teljes körű védelmi rendszerében nagy szerepet játszik a speciális, 9H kijelzővédő üveg. Az üveg különlegessége – a magas karcállóságon kívül – , hogy a kijelző láthatóságát nem csökkenti, valamint nem torzítja a színeket. Biztonság, láthatóság, élmény – ezt garantálja az X-BAZE 9H kijelzővédő üveg, amit a telefontokjainkkal együtt biztosítunk!

Termékadatok

Termék típus

Dimenziók

Súly

Kompatibilitás